Geneva Group International (GGI)

Als lid van GGI, één van de top tien internationale accountancy, consultancy en advocatenkantoor allianties, kunnen wij u op wereldwijde schaal het best mogelijke advies bieden. GGI biedt ons toegang tot experts van over de hele wereld die ons kunnen adviseren over lokale regelgeving, compliance en go-to-market strategieën.

GGI’s brede internationale aanwezigheid opent deuren naar de wereldwijde markt voor zowel onszelf als onze cliënten. Door ons lidmaatschap bij GGI hebben wij toegang tot kwalitatief hoogwaardige firma’s in vrijwel ieder groot financieel en commercieel centrum waar ook ter wereld. Deze bijzondere voorziening geldt ongeacht of u nu zoekt naar zakelijke kansen buiten nationale grenzen of behoefte heeft aan internationale steun in aanvulling op de diensten in de markt waarin u actief bent. Waar u ook bent, wij helpen en ondersteunen u met uw succes.

Voor meer informatie, ga naar GGI online.

Over GGI

GGI, Geneva Group International (GGI), is een wereldwijde alliantie van onafhankelijke professionele firma’s. GGI Geneva Group International AG, een vennootschap opgericht in overeenstemming met de Zwitserse wetgeving, opereert uitsluitend als een administratieve bron voor de alliantie en biedt daarom geen juridische, audit of andere professionele diensten van ieder soort aan derde partijen. Dergelijke diensten worden uitsluitend aangeboden door leden van GGI in hun respectievelijke geografische gebieden. Alle GGI leden zijn onafhankelijk. GGI en haar leden zijn juridisch gescheiden en afzonderlijke entiteiten. Zij zijn niet en zullen niet samengevoegd worden tot entiteiten in de relatie van de ouders, dochterondernemingen, partners, joint ventures, agents en netwerken. Geen enkel lid van GGI heeft de bevoegdheid (feitelijk, schijnbaar, impliciet of anderszins) om GGI of andere leden te verplichten of te binden op welke wijze dan ook.

“GGI – De toegang tot de wereldwijde markt”

Bel ons hoofdkantoor

  • Tel.: +31 88 089 90 00
  • Voorschoterweg 23G
  • E-mail: info@limes-int.com
  • 2235 SE Valkenburg ZH
  • Nederland
Bel direct
X

Gelieve dit veld leeg te laten.

Laatste nieuws

Controle jaarlijkse salariscriterium 30%-regeling (2017)

20 november 2017 | Één van de voorwaarden voor toepassing van de 30%-regeling is…