SOCIAL SECURITY2021-04-23T16:03:39+02:00

SOCIAL SECURITY SERVICES

Service die ruim baan geeft aan mooie kansen en carrièremogelijkheden.

     SOCIAL SECURITY

Internationaal zakendoen is niet alleen voor bedrijven interessant en uitdagend. Ook voor medewerkers liggen er mooie kansen en carrièremogelijkheden bij een al dan niet tijdelijke uitzending naar het buitenland. Daarbij wordt doorgaans aan van alles gedacht, zoals vergunningen, visa, entiteiten en belastingen. Cruciale onderdelen inderdaad om compliant over de grenzen te opereren. Toch is er nog iets wat zeer belangrijk is, maar vaak onvoldoende aandacht krijgt: de sociale zekerheid en het pensioen van uitgezonden medewerkers. En sociale zekerheid kan vaak niet met terugwerkende kracht hersteld worden, waardoor advisering en planning vooraf essentieel is.

De adviseurs van LIMES international weten hoe belangrijk internationale sociale zekerheid is voor u als werkgever en voor uw medewerkers. Vanwege onze bijzondere expertise op dit gebied worden onze adviseurs vaak geraadpleegd bij complexe vraagstukken. Daarnaast organiseren wij symposia over de toepassing van Europese regelgeving inzake sociale zekerheid. Zie ook onze speciale webpagina met de interactieve kaart inzake sociale zekerheid.

Voor u als werkgever zijn er drie dingen belangrijk: u wilt compliant zijn, u wilt dat uw werknemers zo goed mogelijk verzekerd zijn en u wilt hiervoor het liefst zo min mogelijk betalen. Daar komt bij dat uitgezonden werknemers doorgaans minimaal hetzelfde niveau van sociale zekerheid wensen als in hun thuisland en de zekerheid hebben dat hun pensioenzaken blijvend goed geregeld zijn.

Bij LIMES international begrijpen we dat en zijn we zowel werkgevers als werknemers van dienst bij sectorindelingen, verklaringen, premies, belastingen, vergunningen, regelingen en verzekeringen. Advies en uitvoering van compliance gaan bij ons hand in hand.

LATEST NEWS

ONE-STOP-SHOP: WELKE SERVICES KUNNEN OOK INTERESSANT ZIJN VOOR U?

DISCOVER OUR SERVICES

Ga naar de bovenkant