WERKEN BIJ LIMES

Veel mogelijkheden tot doorgroei en ontwikkeling op verschillende vakgebieden

Bekijk hier ons eMagazine

WIE ZIJN WIJ?

LIMES international is gelegen aan de Rijn en is vernoemd naar de gelijknamige grens en verdedigingszone van het Romeinse Rijk.
Vanuit LIMES bieden wij oplossingen voor verschillende facetten die bij grensoverschrijdend zakendoen komen kijken. Dit varieert van onderwerpen als belastingheffing tot sociale zekerheid en van immigratie tot juridische vraagstukken. Door dit, en meer, onder één dak aan te bieden als een one-stop-shop, ontzorgen en faciliteren wij onze cliënt. Hierdoor kunnen zij doen waar zij goed in zijn: internationaal zakendoen. Dit doen wij al ruim 30 jaar met veel plezier.

Ons team bestaat uit toegewijde mensen die altijd streven naar het beste resultaat. Binnen LIMES helpen en versterken wij elkaar, waardoor er snel, creatief en pragmatisch gehandeld kan worden. Onze organisatie groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei. En om deze groei te stimuleren, zoeken wij nieuwe collega’s. Ben jij iemand die graag de inhoud induikt bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Houd jij van werken in een middelgroot kantoor waar iedereen je kent en je er echt toe doet? Dan is LIMES wellicht een goeie match voor jou.

PAYROLL

Bekijk de vacatures

FISCALISTEN

Bekijk de vacatures

AANGIFTEPRAKTIJK

Bekijk de vacatures

IMMIGRATION

Ontdek deze afdeling

STAF

Ontdek deze afdeling

EMAGAZINE

Bekijk het eMagazine om meer te ontdekken over LIMES

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een goede werkomgeving en een prettige sfeer vinden we bij LIMES erg belangrijk en is daarom op verschillende niveau’s terug te zien.

Ons nieuwe, modern ingerichte kantoorpand ligt aan de Rijn, vlakbij Leiden. Hier werken we met nieuwe apparatuur en heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht. Daarnaast wordt er goed voor het team gezorgd; zo lunchen wij dagelijks samen in het ondergelegen restaurant en wordt er twee keer per week een selectie aan vers fruit bezorgd.

De verschillende afdelingen werken onderling veel samen, veelal in projectvorm. Bij ons op kantoor staat de deur altijd open, letterlijk, zo houden we de lijntjes kort en staat het open deurenbeleid centraal. Dit zorgt voor een lage drempel tot het benaderen van je collega’s en tegelijkertijd ook voor een gezellige sfeer!

Bij LIMES heerst er een goede ‘work-life balance’. Wat houdt dit in? Je hebt flexibele werktijden, er is weinig sprake van overwerken op kantoor en we vinden het belangrijk dat je écht weekend hebt.

Ontdek alle vacatures

WAT MAAKT LIMES UNIEK?

  • Allround fiscalisten op internationaal vlak
  • Diversiteit in werkzaamheden
  • Werken met de nieuwste apparatuur
  • Maar liefst 31 vakantiedagen
  • Je talent en dat van je team ontdekken
  • Het aanbieden van een unieke gedragstoets
  • Het intensieve en nauwe samenwerken met andere afdelingen
  • Zowel operationeel als adviserend werken

LEES HIER DE ERVARINGEN VAN COLLEGA’S

MARIJKE DE VRIES

“Mooie internationale uitdagingen in een inspirerende werkomgeving waar collegialiteit en professionaliteit in balans zijn.”

Marijke de Vries, Consultant Immigration & relocation
“Werken in een divers bedrijf met doorgroeimogelijkheden en fijne collega’s.”
Sabrina van der Plas, Support professional
Frank Melotte

“Werken bij LIMES? Gezamenlijk in ons team op hoog niveau met je vak bezig zijn!”

Frank Mélotte, Senior manager international tax

“Je bent hier geen nummer, je bent een individu met alle talenten en eigenwijsheden die erbij komen kijken. Dat vind ik mooi en daarom ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk.”

Angelique Steenbeek, HR adviseur

“Gezelligheid en een professioneel wij-gevoel gaan hand in hand.”

UITGELICHT

ZIE JIJ JEZELF HIER WERKEN?

Tijd om de sfeer te proeven bij LIMES. Neem een kijkje in ons eMagazine!

Bekijk ons eMagazine