ALLE VACATURES

Hieronder zie vind je welke vacatures LIMES international heeft openstaan. Benieuwd naar hoe het werken bij LIMES is? Bekijk dan het werken bij LIMES eMagazine.

(ERVAREN) AANGIFTEMEDEWERKER | TAX COMPLIANCE ADVISER

LIMES zoekt ter uitbreiding van het hardwerkende, maar gezellige team een ervaren aangiftemedewerker (24-40 uur). We vinden het belangrijk dat je ruime ervaring als aangiftemedewerker hebt, en het is een pré als je ook ervaring hebt in de wereld van internationale inkomstenbelasting, maar als je die niet hebt, leiden we je graag op.

Lees hier meer over deze vacature

JUNIOR IMMIGRATIECONSULTANT

Wil je werken in een hecht en gezellig team waarbij geen dag hetzelfde is door het diverse takenpakket? Binnen team immigration zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste immigratieconsultant die zich graag (verder) wil ontwikkelen op het gebied van Global Mobility, immigratie en expats.

Lees hier meer over deze vacature

COORDINATOR IMMIGRATION/OFFICE ASSISTENT TEAM IMMIGRATIE

Voor de dynamische afdeling Immigration zijn wij op zoek naar een coördinator die het leuk vindt om het team te ondersteunen bij werkzaamheden op het gebied van Immigratie en Global Mobility.

Lees hier meer over deze vacature

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER AANGIFTEPRAKTIJK

Wij zoeken per direct, ter uitbreiding van het team en voor langdurig dienstverband, een enthousiaste administratief medewerker / secretaresse om onze aangiftepraktijk te ondersteunen. In deze afwisselende en uitdagende rol coördineer je het administratieve en logistieke proces (planning) van de afdeling, zodat de afdeling een stabiele structuur behoudt.

Lees hier meer over deze vacature

HR ADVISEUR

Ben je enthousiast over het HR vak en wil je je verder ontwikkelen hierin? Dan ben je bij LIMES aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste HR collega, die ons kleine, gezellige team komt versterken met arbeidsrechtelijke-, recruitment- en administratieve taken.

Lees hier meer over deze vacature

DIRECTIESECRETARESSE/MANAGEMENT ASSISTANT

Als directiesecretaresse / management assistent werk je in het support team. De support professionals bij LIMES hebben een breed takenpakket en deze functie richt zich volledig op het ondersteunen van de twee partners van LIMES.

Lees hier meer over deze vacature

ADVISEUR EXPATREGELING

Als adviseur expatregeling behandel en verwerk je binnenkomende 30% aanvragen op zelfstandige wijze. In deze rol voorzie je jouw klanten met een 30% aanvraag van een gedegen advies.

Lees hier meer over deze vacature

JUNIOR SECRETARESSE / SUPPORT PROFESSIONAL

De support professionals bij LIMES hebben een breed takenpakket, daarom gebruiken we de term secretaresse hier niet meer, want je doet zoveel meer! Het is een veelzijdige, dynamische functie en geen dag ziet er hetzelfde uit.

Lees hier meer over deze vacature

INTERNATIONAL PAYROLL ADVISER

Als international payroll adviser speel je een belangrijke rol bij het uitvoeren van payroll verplichtingen die ontstaan zodra een werknemer van een cliënt over landsgrenzen werkt.

Lees hier meer over deze vacature

PAYROLL ADMINISTRATOR

Als payroll administrator (salarisadministrateur) draag je zorg voor de internationale salarisverwerking voor onze klanten. Dit doe je uiteraard samen met jouw payroll team.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – PARTNER

Ben je als internationaal fiscaal adviseur toe aan de volgende mooie stap in je carrière? Kom dan eens praten bij LIMES!

Lees hier meer over deze vacature

MARKETING & COMMUNICATIE ADVISEUR

Weet jij met jouw energieke, creatieve geest mensen te prikkelen en nieuwsgierig te maken? Zit jij vol bruisende ideeën en kan je die passend maken binnen onze visie en andersom? Daarnaast ben je als marketing & communicatie adviseur bij LIMES een echte topper in taal, strategisch sterk en vind je het leuk om content te creëren.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – INTERNATIONAAL

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – STARTER

Je bent afgestudeerd of bijna afgestudeerd en voelt je aangetrokken tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – INTERNATIONAAL MET ACCENT OP CORPORATE TAX

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken, in het bijzonder op het gebied van corporate tax. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Is jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!