ERVAREN AANGIFTEMEDEWERKER / MANAGER AANGIFTEPRAKTIJK

Omschrijf jij jezelf als accuraat, analytisch en communicatief? Ben jij iemand die graag een team aanstuurt en samen met dat team een uitmuntende kwaliteit weet te leveren? Wellicht is deze functie dan wat voor jou!

WAT GA JE DOEN?

In deze brede rol zoeken we een persoon met de kwaliteiten en ervaring om onze kleine aangiftepraktijk (4 medewerkers) aan te sturen. Met als doel om, in samenwerking met de medewerkers, het volgende te realiseren:

 • het zorgdragen voor het efficiënt voorbereiden en reviewen van complexe belastingaangiften voor onze internationale cliënten van a-z: van het opvragen van informatie bij de cliënten tot het controleren van de aanslagen en het afhandelen van verzoeken/bezwaren.
 • tijdig (helpen) relevante correspondentie en adviezen op te stellen voor onze cliënten.
 • cliënten proactief op de hoogte houden omtrent de status en voortgang van de aangifte.
 • wettelijke termijnen (helpen) bewaken van en met de Belastingdienst zodat we adequaat en proactief de aangiften kunnen afhandelen.
 • fungeren als sparringpartner voor de adviseurs binnen LIMES inzake de efficiëntie en kwaliteit van de aangiftepraktijk.
 • processen en budgetten van het team bewaken en monitoren

In deze sturende, coachende en meewerkende rol is het vanzelfsprekend dat je accuraat, analytisch, communicatief en betrouwbaar bent. Het is belangrijk dat je je team weet te begeleiden op een coachende manier. Tegelijkertijd zorg je dat je vakkennis up-to-date is zodat je uitmuntende kwaliteit levert aan je cliënten op efficiënte wijze. Ook deel je jouw kennis graag binnen de organisatie en met je cliënten.

WERKEN BIJ LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES international emagazine

WIE BEN JIJ?

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal HBO niveau
 • Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt ruime ervaring in het begeleiden en enthousiasmeren van medewerkers
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je bent zeer analytisch en accuraat
 • Je bent betrouwbaar en kan goed luisteren
 • Je bent verantwoordelijk en betrokken
 • Je bent dienstverlenend en cliëntgericht
 • Je bent efficiënt en positief-kritisch op je werkproces

LIMES IN HET KORT

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze cliënten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de cliënten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Bij deze functie behoort een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden.
We werken in een nieuw, aan de rijn gelegen, kantoorpand, vlak bij Leiden. In het pand werken wij met nieuwe apparatuur, heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht en lunchen wij dagelijks samen in het ondergelegen restaurant. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

INTERESSE?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Solliciteren

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00