SENIOR MANAGER / PARTNER

Ben je als internationaal fiscaal adviseur toe aan de volgende mooie stap in je carrière? Kom dan eens praten bij LIMES!

WAT GA JE DOEN?

Deze functie is vergelijkbaar met die van een ‘director’ bij een van de big4 kantoren. Bij LIMES ben je in deze rol zowel adviserend als strategisch werkzaam. Dit betekent dat je als adviseur meewerkt in onze adviespraktijk maar daarnaast ook op strategisch niveau meedenkt over de toekomst van LIMES.
Wij zoeken logischerwijs iemand die al vele jaren actief is als adviseur op het gebied van internationale fiscale vraagstukken, met name op het gebied van Global Mobility en alles wat daar bij hoort. Daarnaast is uiteraard ondernemerschap nodig en een visie op de toekomst van het vakgebied. Als je reeds beschikt over een eigen netwerk of klantenportefeuille, kan je bij LIMES rekenen op een vliegende start.

WERKEN BIJ LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES international emagazine

WIE BEN JIJ?

Lang verhaal kort: het bekende schaap met de 5 poten. Uit het bovenstaande begrijp je wel wat de bedoeling is.

LIMES IN HET KORT

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze klanten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de klanten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je alles wat bij deze functie hoort. Je beloning en toekomstperspectief heb je mede zelf in de hand. Van winst delen, wordt niemand armer.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

INTERESSE?

Wij leren jou graag kennen! Neem bij interesse contact met ons op via telefoon of e-mail angelique@limes-int.com en je hoort zo snel mogelijk meer van ons.
Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval ook gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00